+31 251 31 91 09


  • slide-wtt-2022.jpg
MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Bij AtéCé Graphic Products staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal. Dat geldt niet alleen voor onze commerciële activiteiten (Profit). Wij houden ook rekening met de effecten van ons werk op het milieu (Planet) en hebben oog voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf (People). Daar is onderstaand initiatief van Jurgen Bekker, dat wij van harte ondersteunen, een mooi voorbeeld van.

Stelvio for Life 2023

Na Tour for Life in 2021 en Stelvio for Life 2022 zet Jurgen Bekker zich deze zomer weer in voor een goed doel. Hij gaat op 2 september 2023 met team Squadra Grafica opnieuw de uitdaging aan om meerdere keren de Stelvio in Bormio, Italië te bedwingen. Stelvio for Life is een jaarlijks terugkerend event waarbij deelnemers de berg te voet of per fiets beklimmen. Het ingezamelde geld wordt gebruikt om gepersonaliseerde behandeling tegen kanker een stap dichterbij te brengen.

Team Squadra Grafica

Jurgen maakt opnieuw deel uit van team Squadra Grafica. Jurgen: ‘Ik heb me weer aangemeld voor de XXL editie van Stelvio for Life en fiets op 2 september 2023 de prachtige bergpas twee keer op en weer af. Dat wordt een pittige sportieve uitdaging. Dat weet ik uit ervaring van vorig jaar, toen de weergoden niet bepaald meewerkten. Het was super pittig, maar mijn missie is toen wel geslaagd en ook de opbrengst voor het goede doel - onderzoek naar de behandeling van kanker - was bijzonder mooi. Ik kijk er dan ook naar uit om met collega’s uit de Grafische Industrie als ploeggenoot van team Squadra Grafica deze uitdaging wederom aan te gaan’.

Tour for life

In 2021 reed Jurgen solo Tour for Life. Dat is een achtdaagse etappekoers die start in het Italiaanse skidorp Bardoneccia in Piëmont en finisht op de Cauberg in Valkenburg. De totale afstand was meer dan 1.300 km en het aantal hoogtemeters bedroeg 19.000. Jurgen: ‘Het was een loodzware, maar fantastische ervaring. De opbrengsten van Tour voor Life gaan naar het Daniel den Hoed Fonds en worden ook gebruikt voor persoonsgerichte kankertherapie voor volwassenen. Dat gebeurt in het Erasmus MC Kanker Instituut in Rotterdam.’

Diep respect

De keuze om opnieuw te kiezen voor een goed doel, dat strijdt voor een overwinning op kanker was voor Jurgen niet moeilijk. Jurgen: ‘Deelnemen aan Stelvio for Life betekent afzien. Dat is wat kankerpatiënten ook doen als zij vechten tegen hun ziekte. Dat intrigeert mij enorm, omdat ik mijn gevecht tegen de hoogtemeters als een gezonde sporter kan aangaan. Die keuze hebben mensen die aan kanker lijden niet. Voor de strijd die zij moeten leveren om te overleven, heb ik diep respect.’

AtéCé Wielertoertocht

Jurgen Bekker werkt al ruim 20 jaar bij AtéCé Graphic Products. Hij is als accountmanager verantwoordelijk voor de relaties in Noord en Oost Nederland. In zijn vrije tijd is Jurgen een echte wielerliefhebber en trekt er regelmatig op zijn racefiets in de Achterhoek op uit. Eén keer per jaar combineert hij zijn werk met zijn hobby. Hij is namelijk de grote inspirator en organisator van de populaire AtéCé Wielertoertocht. Dit relatie-evenement is uitgegroeid tot een echte klassieker en wordt dit voorjaar voor de zevende keer gereden. De vaste start- en finishplaats is bij Uitspanning ’t Peeske in het Gelderse Beek. Van daaruit voert de toertocht richting en door de prachtige Rijnvallei en over de pittige heuvels rondom Emmerich. Er is ieder jaar meer belangstelling voor de AtéCé Wielertoertocht.

Fotoalbum 2022 Fotoalbum 2021

Fotoalbum 2019 Fotoalbum 2018

Fotoalbum 2017 Fotoalbum 2016

Alle beelden zijn gemaakt door Giuseppe Toppers | Danto

De AtéCé Wielertoertocht wordt gesponsord door:

Sponsor Jurgen

Door Jurgen en/of team Squadra Grafica te sponsoren steun je de Stichting Stelvio for Life. Deze stichting heeft als doel geld in te zamelen voor onderzoek naar persoonlijke, op de individuele patiënt en diens specifieke tumorkenmerken toegespitste behandeling van kanker.

Sponsor Jurgen

Meer weten?
Mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 6 22 74 71 17

Jurgen heeft vorig jaar op 3 september 2022 als lid van team Squadra Grafica de XL versie van Stelvio for Life volbracht. Dat houdt in dat Jurgen de Stelvio-pas twee keer op en ook weer af gefietst is. En dat onder kletsnatte omstandigheden. Naast de sportieve topprestatie heeft Jurgen meer dan 3.000 euro voor het goede doel ingezameld. Het team heeft in totaal ruim 20.000 euro aan sponsoring en donaties bijeengebracht.

Speciaal voor deze gelegenheid reed team Squadra Grafica in shirts met daarop de sponsornamen.


In de zomer van 2021 heeft Jurgen solo en met succes deelgenomen aan Tour for Life 2021. In acht dagen tijd fietste hij vanuit het Italiaanse skidorp Bardoneccia in Piëmont over de Alpen naar de finish op de Cauberg in Valkenburg. Ruim 1.300 kilometer en maar liefst 19.000 hoogtemeters. In totaal is er bijna 1,2 miljoen euro ingezameld voor onderzoek naar kankertherapie in het Erasmus MC Kanker instituut. Terecht waren alle collega’s van en betrokkenen bij AtéCé heel trots op Jurgen en dat werd zichtbaar gemaakt op een muurdecoratie met de alleszeggende kreet: ‘Jurgen, je bent onze held!’


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products