COMPLEET PRODUCTPORTFOLIO VAN GRAFISCHE VERBRUIKSARTIKELEN
Totaalleverancier én producent

AtéCé Graphic Products biedt een compleet productportfolio voor de grafische industrie. Als totaalleverancier en producent van verbruiksartikelen hebben wij ons ontwikkeld tot een onafhankelijke speler op de grafische markt in Nederland en daarbuiten. Want een groot deel van de grafische benodigdheden uit ons productportfolio exporteren en distribueren wij via een dealernetwerk in 120 landen wereldwijd. In Nederland en enkele andere Europese landen richt AtéCé zich als totaalleverancier rechtstreeks en/of met partners op de grafische industrie. Buiten Nederland beschikt AtéCé over eigen verkoopteams in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië.

Productie in eigen fabriek
Hoofdkantoor & productielocatie in Uitgeest

AtéCé produceert perschemie, dispersie- en UV lakken in de eigen fabriek in Uitgeest. Daarnaast heeft AtéCé in Alkmaar een moderne productielocatie voor het confectioneren van rubberdoeken, lakplaten, lakdoeken, onderlegmateriaal en droge en geïmpregneerde wasdoekrollen. Deze producten worden onder eigen merknamen of onder private label geleverd. In licentie worden – exclusief en volgens onze eigen specificaties – offsetplaten en drukinkten bij gespecialiseerde fabrikanten geproduceerd. Deze producten worden onder onze eigen merknamen Nova en Deutsche Druckfarben gedistribueerd.

Productielocatie confectioneren drukdoeken en wasdoekrollen in Alkmaar
Inkt-innovatiecentrum
Inktlaboratorium & Mengservice in Alkmaar

In Alkmaar beschikt AtéCé over een Inkt-innovatiecentrum met een professioneel geoutilleerd laboratorium met state-of-the-art apparatuur voor het testen van drukinkten en inkt-productinnovaties. Ook beschikken wij over een speciale mengservice voor offset- en flexo-inkten. Daarnaast hebben wij veel kennis in huis en maken wij met onze coloristen en applicatiespecialisten het verschil. Hierdoor zijn wij in staat voor iedere toepassing de juiste inkt te leveren.

Alles voor het grafische productieproces

In Nederland is AtéCé uitgegroeid tot een toonaangevende totaalleverancier. Wij leveren alles voor het grafische productieproces. In ‘Press’ gaat dat van drukpersen tot drukinkten en vernissen. En van drukdoeken tot vochtwater toevoegmiddelen en meer. In ‘Prepress’ leveren wij offsetplaten, CTP-systemen tot en met de complete inrichting van de prepress afdeling. Ons leveringsprogramma bevat – naast de producten die wij zelf produceren – sterke merken waarvan wij de vertegenwoordiging hebben. Zo zijn wij in Nederland al tien jaar exclusief dealer van Komori offsetdrukpersen. In de Benelux en Duitsland zijn wij exclusief distributeur van CRON CTP-systemen en HDI flexo-plaatbelichters. Tevens zijn wij exclusief dealer van JWEI snijoplossingen in de Benelux.

Het nieuwe internationale distributiecentrum in Alkmaar
(Beeld onder: Pim Ras)
Netwerk van distributeurs

Buiten Nederland exporteren wij onze grafische verbruiksartikelen wereldwijd via een netwerk van distributeurs. Dit netwerk breidt zich snel uit. Steeds meer distributeurs kiezen ervoor om met AtéCé samen te werken vanwege onze kennis van de internationale grafische markt en de kwaliteit van onze producten.

Technisch Support Team

Naast onze kwaliteitsproducten draait het om technische kennis en praktijkervaring. Wij zijn – in alle bescheidenheid – specialist geworden op het gebied van Prepress en Press. Wij beschikken over een Technisch Support Team met gedreven specialisten met ruime kennis van het grafische productieproces. Dat is een hele belangrijke meerwaarde die wij bieden. Het Technisch Support Team ontzorgt onze klanten. Onze technische specialisten komen overal en kennen de drukkerijwereld door en door.


AtéCé merken
Perschemie
Dispersie- & UV lakken
Rubberdoeken
Lakdoeken & -platen
Onderlegmateriaal
Offset- en Flexo drukinkten
Offset- en Flexo vernissen
Wasdoekrollen
Offsetplaten