+31 251 31 91 09


  • slide2.jpg
  • slide1.jpg
  • slide-pand-alkmaar.jpg
AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een internationaal grafisch handelshuis én producent van grafische chemie, coatings en verbruiksmaterialen. AtéCé exporteert via een netwerk van distributeurs naar ruim 80 landen in Europa, Noord en Zuid Amerika, het Midden Oosten en Azië. In Nederland en in een aantal andere Europese landen richt AtéCé zich al totaalleverancier rechtstreeks en/of met partners op de grafische industrie. AtéCé beschikt buiten Nederland over eigen verkoopteams in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië.

AtéCé als grafisch handelshuis

Met de handelsactiviteiten is AtéCé in Nederland uitgegroeid tot marktleider in het leveren van grafische verbruiksmaterialen. Het product portfolio omvat nagenoeg alles voor prepress en press in drukkerijen. Het leveringsprogramma bevat producten die AtéCé zelf produceert of waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In alle gevallen zijn dat kwaliteitsproducten en stuk voor stuk sterke merken. Zo is AtéCé in Nederland exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen. In de Benelux is AtéCé dealer van het complete programma offsetplaten, CTP plaatbelichters, workflow en digital printing apparatuur van Kodak. Daarnaast is AtéCé exclusief distributeur van CRON CTP oplossingen in de Benelux en in Duitsland en voor Europa master distributor van Blackwood en NOVA offsetplaten. Ook is AtéCé in de Benelux exclusief dealer van JWEI snijoplossingen.

AtéCé als producent van grafische verbruiksmaterialen

AtéCé produceert in Uitgeest in eigen huis Galaxy perschemicaliën, dispersie en UV lakken. Daarnaast beschikt in Almaar over een modern uitgeruste afdeling voor het confectioneren van PrintCare en andere merken rubberdoeken, lakplaten en stripdoeken en PressClean wasdoekrollen. Deze producten worden onder eigen merknamen, onder private label en als OEM producten op de internationale markt gebracht. AtéCé exporteert wereldwijd via een netwerk van distributeurs. Dit netwerk breidt zich sterk uit. Steeds meer distributeurs kiezen voor samenwerking met AtéCé vanwege kennis van de internationale grafische markt en de kwaliteit van de producten.

Professioneel laboratorium en mengservice voor aanmaakinkten

In Alkmaar heeft AtéCé een modern Quality Center met een state-of-the-art laboratorium met hypermoderne apparatuur voor het testen van drukinkten en productinnovaties. Ook beschikt AtéCé over een professionele mengservice voor aanmaakinkten. Hier worden offset- en flexo-inkten voor conventionele UV, H-UV en LED UV én food packaging compliant toepassingen gemengd. AtéCé voert onder andere drukinkten van het merk Deutsche Druckfarben, die volgens eigen receptuur en specificaties in licentie geproduceerd worden. Daarnaast voert AtéCé in Nederland inkten van Sun Chemical en de UV, LED UV en H-UV inkten van Siegwerk.

Onze kennis, uw kracht

AtéCé beschikt over een team van specialisten, die van alle onderdelen van het grafische proces zeer veel technische kennis en praktijkervaring hebben. Onze specialisten komen dagelijks bij drukkerijen over de vloer en borgen hun opgebouwde know how in een Technisch Kennis Centrum, dat toegankelijk is voor AtéCé klanten. ‘Onze kennis, uw kracht’ is daarbij het motto en daarmee kunnen klanten zich onderscheiden in de markt.

Gecertificeerd

AtéCé is gecertificeerd voor het kwaliteitsmanagement systeem ISO 9001. AtéCé is aangesloten bij het Duitse onafhankelijke testinstituut Fogra en brengt verschillende producten op de markt, die gekeurd zijn door Fogra en het Fogra certificaat hebben. Daarnaast heeft een aantal AtéCé producten het Isega certificaat en voldoen daarmee aan de eisen die gesteld worden voor veilig voedselcontact. AtéCé werkt continu aan productverbeteringen en hanteert daarbij de principes die passen binnen het MVO beleid.

Echt familiebedrijf

AtéCé werd in 1977 opgericht. Het bedrijf produceerde toen uitsluitend chemicaliën en leverde handelsproducten voor drukkerijen. In 1985 werd AtéCé door de familie Schelhaas overgenomen. De huidige directeur / eigenaar is Bert Schelhaas. Het bedrijf is door eigen groei en overnames explosief gegroeid. AtéCé heeft zich ontwikkeld tot een onafhankelijke, internationale speler op de markt met behoud van zelfstandigheid. AtéCé is een echt familiebedrijf gebleven, zeer toegankelijk en heel persoonlijk. Veel medewerkers werken al jaren bij AtéCé en staan garant voor continuïteit in kwaliteit en klantcontacten.

Onze locaties

Hoofdkantoor & Productielocatie | Perschemie, dispersie & UV lakken | Uitgeest

Productielocatie | Confectioneren drukdoeken en wasdoekrollen | Alkmaar

Internationaal distributiecentrum | Alkmaar

Inkt-innovatiecentrum | laboratorium & mengservice | Alkmaar

Magazijn Alkmaar

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products