ISO CERTIFICERING & STANDAARDISATIE
ISO 9001

Kwaliteit is voor AtéCé Graphic Products vanzelfsprekend en zit bij al onze medewerkers in de genen. Iedereen gaat ervoor en afspraak is afspraak. Wij hebben ons kwaliteitsmanagement systeem - met succes – door Dekra laten toetsen volgens de norm ISO 9001. Hierdoor beschikken wij over een door de Raad voor Accreditatie ‘erkend’ ISO 9001 certificaat. Wij zien deze certificering als een uitstekende richtlijn om onze organisatie en onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

ISEGA

ISEGA is een onafhankelijk testinstituut dat reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerde analyses uitvoert om na te gaan of bepaalde producten geschikt zijn voor voedselcontact en dit vanaf het productieproces tot en met het eindproduct. ISEGA test alle producten die gebruikt worden in het offsetdrukproces op migratie naar de inhoud van de verpakking en voedselveiligheid. Als een product na uitgebreide testen geschikt en veilig is voor voedselcontact dan krijgt het product een ISEGA certificaat. AtéCé heeft verschillende producten in het programma – zoals PrintCare rubberdoeken en lakdoeken en Galaxy chemicals en coatings – die ISEGA gecertificeerd zijn.

Fogra

De certificaten van het onafhankelijke Duitse keuringsinstituut Fogra – voluit Fogra Graphic Technology Research Association – staan in de grafische sector hoog aangeschreven. Zo keurt FOGRA onder andere wasmiddelen, vochtwatertoevoegingen en wasdoeken op drukpersen van Heidelberg, KBA en Manroland. Fogra gecertificeerde producten genieten een vrijgave voor verbruik op deze persenmerken. Zo zijn de meeste van onze PressClean washcloths en wipes producten, als ook de meeste Galaxy chemicals en coatings Fogra gecertificeerd.