+31 251 31 91 09


  • slide2.jpg
  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide1.jpg
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

Conpax kiest voor nieuwe SunPak DirectFood Plus inktserie van Sun Chemical

Eelco van den Hurk: ‘Het grote voordeel van drukken met de SunPak DirectFood Plus inkten is, dat we de bedrukte verpakkingen niet meer aan de binnenzijde hoeven te lamineren.’
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

Conpax Kartonnages heeft gekozen voor de nieuwe SunPak DirectFood Plus inktserie van Sun Chemical’, zegt productiemanager Eelco van den Hurk. ‘Waarom? Een belangrijke reden is dat deze nieuwe inkten met een barrièrelak veilig zijn voor direct voedselcontact. Dat is precies wat wij zochten. Het grote voordeel van drukken met deze nieuwe inkten is dat we de bedrukte verpakkingen niet meer aan de binnenzijde hoeven te lamineren. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten, is beter voor ons milieu en geeft veel meer flexibiliteit. De nieuwe Sun Chemical inkten voldoen aan de EU-regelgeving en beschikken over de juiste documenten voor voedselveilig drukken. Ook dat is voor ons belangrijk. We zijn tevreden over de kwaliteit van de SunPak DirectFood Plus drukinkten en ook over de rol van AtéCé, onze huisleverancier voor drukinkten en andere verbruiksmaterialen. Niet alleen voor standaardinkten, maar ook voor mengkleuren zijn we bij AtéCé aan het juist adres en worden vakkundig geholpen.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van producent van verbruiksmaterialen zoals Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken, stripdoeken, lakplaten, onderlegmaterialen en PressClean wasdoekrollen. Ook beschikt AtéCé over een state-of-the art inktlaboratorium voor het testen van inkten en samenstellen van menginkten. Daar worden conventionele, food packaging compliant en UV/LED-UV offsetinkten en voor (LED)UV-flexo-inkten gemengd. AtéCé voert in ons land drukinkten van het merk Deutsche Druckfarben en de UV/LED-UV inkten van Siegwerk. Voor de Benelux is AtéCé master distributor voor Sun Chemical drukinkten. Ook levert AtéCé als totaalleverancier een compleet programma flexo-solutions, zowel verbruiksmaterialen alsook apparatuur voor het belichten, ontwikkelen en reinigen van flexo-platen.

AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast de grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In Nederland is AtéCé exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, zoals offsetplaten, CTP-systemen en workflow oplossingen van Kodak. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van JWEI snijplotters en CRON CTP oplossingen.


MEER INFORMATIE

Remco Smit, Sales Director Benelux  |  +31 6 51 62 99 82  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products