Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

Opening Komori Graphic Center Europe

Op 14, 15 en 16 oktober 2015 vindt in Utrecht de opening plaats van het geheel verbouwde en nieuw ingerichte ‘Komori Graphic Center Europe’ plaats.

  

100ste Kodak Sonora gebruiker

Rutgers is door AtéCé als 100ste gebruiker in Nederland overgestapt op Kodak Sonora offsetplaten. ‘Het gebruik van deze procesloze platen past goed binnen ons MVO-beleid’, zegt directeur Oscar Pepermans.

Kodak Magnus Q800 plaatbelichter voor Dobber

Bij Dobber Healthcare Leaflets is sinds kort een nieuwe Magnus Q800 plaatbelichter van Kodak in bedrijf. ‘We hebben al veel ervaring met Kodak en weten hoe betrouwbaar de plaatbelichters en ook de platen van dit merk zijn’, zegt operationeel directeur Erwin Gonggrijp.

Nieuwe Komori drukpers voor Koopmans’ drukkerij

Koopmans’ drukkerij uit Zwaag heeft een nieuwe Komori Lithrone S29 vijf kleuren drukpers met lakunit op het formaat 53 x 75 cm besteld.

SMG Groep kiest voor AtéCé voor certificeringstraject gestandaardiseerd drukken

AtéCé heeft SMG Groep begeleidt bij het behalen van het Fogra PSO ISO 12647-2 certificaat. Dit is een certificaat van het onafhankelijke Duitse keuringsinstituut Fogra en wordt internationaal erkend als dé standaard voor voorspelbaar drukresultaat.

Van Marle kiest voor Duraprint 4.3, de nieuwe generatie drukrollen van Sauer

Bij Van Marle grafische bedrijven in Hengelo zijn nieuwe kunststof drukrollen geïnstalleerd. Van Marle is daarmee de eerste drukkerij in Nederland, die kiest voor de nieuwe generatie Duraprint 4.3 drukrollen van Sauer.

Succesvolle AtéCé Dortland Open

De vijfde editie van het AtéCé Dortland Open, de golfdag voor goede zakenrelatie van Dortland & Van Beem en AtéCé, was opnieuw zeer succesvol.

U ontvangt deze nieuwsbrief als relatie van AtéCé Graphic Products.
Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Stelt u geen prijs op onze nieuwsbrief? Klik dan hier om af te melden.