+31 251 31 91 09


  • slide-pand-alkmaar.jpg
  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
NIEUWS

m'n

Labelexpo zeer geslaagd

Onze deelname aan de Labelexpo Europe in Brussel was zeer geslaagd. Deze internationale vakbeurs richt zich op het produceren van etiketten en verpakkingen. Dat zijn belangrijke markten voor AtéCé. Er was dan ook veel belangstelling voor onze flexo en offset solutions, die wij als producent en als totaalleverancier voor etiketten- en verpakkingsdrukkers in ons product portfolio hebben. Daarnaast mochten wij veel relaties welkom heten, die als distributeur kiezen voor samenwerking met AtéCé vanwege onze kennis van de internationale grafische markt en kwaliteit van onze producten.

Fotoalbum Labelexpo Paper

Topprestatie!

Team Squadra Grafica heeft tijdens Stevio for Life – letterlijk – een topprestatie geleverd. 13 atleten – waaronder onze accountmanager Jurgen Bekker – hebben tijdens dit evenement vanuit het Italiaanse Bormio de 2758 meterhoge Stelvio-pas bedwongen. Los van de sportieve prestatie heeft het team meer dan 50.000 euro voor onderzoek naar kanker opgehaald. In totaal werd er tijdens Stelvio for Life meer dan een miljoen euro voor het goede doel opgehaald. Chapeau voor alle sportievelingen en Team Squadra Grafica in het bijzonder!

Jurgen Bekker: ‘Graag wil ik – namens mijn teamgenoten van Squadra Grafica – iedereen enorm bedanken voor de sponsorbijdragen en andere vormen van support, helemaal TOP!’

(vlnr) De winnaars: Nico Kok (Elburg-Smit) en zijn vrouw Claudia samen met flightgenoten Annemieke & Bert Romer

AtéCé Dortland Open

De veertiende editie van het AtéCé Dortland Open was wederom een succes. Er kwamen 72 golfliefhebbers naar Golfpark Hitland in Nieuwerkerk aan de IJssel. De weersgoden waren de golfliefhebbers goedgezind, want het bleef bijna de hele dag droog, de temperatuur was aangenaam en de sfeer zoals altijd opperbest. Dit jaar werd het toernooi gewonnen door de flight van ex-grafisch ondernemer Bert Romer en Nico Kok van Elburg-Smit. Zijn waren samen met hun partners de beste van allemaal en gingen met de grootste bekers aan de haal.

Fotoalbum PRINTmatters

(vlnr) Tom Kerssens (AtéCé), Melchior Bos (Nijoff Etiketten) en Remco Smit (AtéCé)

Tot volle tevredenheid

Bij etiketten speciaaldrukkerij Nijoff in Katwijk (NB) is sinds kort een Komori Lithrone GL29 vijfkleuren offsetdrukpers met lakunit operationeel. Adjunct-directeur Melchior Bos: ‘Bij deze nieuwe generatie drukpers is de automatisering nog verder verbeterd, waardoor onder andere het omstellen veel sneller gaat. Ook is de papier inschiet veel lager, waardoor wij veel kostenefficiënter kunnen produceren. De techniek is hetzelfde en aan de nieuwe ‘features’ waren wij snel gewend, waardoor onze nieuwe vijfkleuren hier nu op volle toeren draait. Nijoff Etiketten bestaat inmiddels 50 jaar en wij drukken al meer dan 30 jaar tot volle tevredenheid op Komori drukpersen.’

Nieuwsbericht Video PRINTmatters Blokboek

JWEI-wereldprimeur!

Op onze stand [4D63] op Labelexpo in Brussel presenteren wij een ‘wereldprimeur’, een gloednieuwe JWEI alles-in-één oplossing voor labelprinters. Namelijk de RSF-330 die acht labels in één keer kan stansen! AtéCé is master distributor van JWEI-oplossingen voor het snijden en rillen van verpakkingen, drukwerk, prints, stickers, karton, signproducten en tal van andere materialen en media.

(vlnr) Remco Smit (AtéCé) en Erwin Gonggrijp (Dobber Healthcare)

Prepress toekomstbestendig

Bij Dobber Healthcare in Alkmaar en Uitgeest zijn twee nieuwe CRON CTP-systemen geïnstalleerd, twee offsetplaatbelichters en één CRON HDI Digital Flexo Imager voor het belichten van flexo-platen. ‘De nieuwe CRON systemen zijn compact, hebben een kleine footprint en zijn eenvoudig te bedienen. Met deze investering is onze afdeling prepress weer toekomstbestendig. De specialisten bij AtéCé hebben ons met al hun praktijkkennis en ervaring goed geadviseerd’, zegt Erwin Gonggrijp, Director Operations.

Klanten aan het woord Nieuwsbericht PRINTmatters

(vlnr) Patrick Hoeve (AtéCé), Thomas Spekschoor en Koos Welling (Senefelder Misset)

CRON met palletloader

Bij Senefelder Misset in Doetinchem is een compleet nieuwe CTP-configuratie geïnstalleerd. Deze investering bestaat uit een nieuw CRON CTP-systeem, Heights Titanium ontwikkelmachine en Beil stacker/sorting systeem. Bijzonder is dat de CRON een geïntegreerde palletloader heeft met een capaciteit van 1.500 offsetplaten. ‘Het is voor ons een uitbreiding van de productiecapaciteit en past in ons streven om met minder mensenhanden meer te doen’, zegt technisch directeur Thomas Spekschoor.

Klanten aan het woord Nieuwsbericht PRINTmatters

PRINTmatters Vakdag

AtéCé neemt op 12 oktober 2023 in Barneveld deel aan de 10e PRINTmatters Vakdag. Op de vraag ‘Waarom?’ geeft Remco Smit, sales director Benelux, een helder antwoord. ‘Wij vinden dat wij op dergelijke evenementen in de grafische branche niet mogen ontbreken. Zoveel van dit soort bijeenkomsten zijn er vandaag de dag niet meer. Het past bij onze ambitie en onze positie in de markt om op de PRINTmatters Vakdag ons gezicht te laten zien en meer dan dat. Bovendien begon, ook op de vakdag, 10 jaar geleden, onze samenwerking met Komori en dat blijkt nu voor beide partijen een gouden zet geweest te zijn.’

Partnerpagina Inschrijven

(vlnr) Gerrit Jan Kammerling (Van den Bosch & Fikkert) en Erik Bouwman (AtéCé)

Daarom CRON!

Bij Van den Bosch & Fikkert in Almelo is onlangs een nieuw CRON CTP-systeem geïnstalleerd. Als de vraag gesteld wordt ‘Waarom CRON?’, schiet directeur Gerrit Jan Kamerling in de lach. ‘Een aantal jaren geleden durfden we dat niet aan, maar dat is verleden tijd. CRON heeft zich ontwikkeld tot een zeer betrouwbaar merk in CTP-oplossingen en doet zeker niet onder voor de gerenommeerde CTP-merken. Daarom CRON!’

Klanten aan het woord Nieuwsbericht PRINTmatters

Sponsor Squadra Grafica!

Net als vorig jaar neemt onze accountmanager Jurgen Bekker op 2 september 2023 weer deel aan Stelvio for Life. En ook net als de vorige keer in team Squadra Grafica. Samen met grafische branchegenoten zet Jurgen zich in voor het goede doel: onderzoek naar de behandeling van kanker. Er is door het team door sponsorwerving al een behoorlijk bedrag – meer dan 32.000 euro – bijeengebracht. Maar dat mag altijd meer worden, toch? Sponsor Squadra Grafica!

Wij wensen de dappere grafische strijders tijdens het beklimmen van de Stelvio veel plezier en succes!

Meer informatie Sponsor Jurgen Leaflet

Visit us @ Labelexpo

AtéCé staat met een eigen stand op Labelexpo Europe, die van 11 tot en met 14 september 2023 in Brussels Expo wordt gehouden. Deze vakbeurs richt zich op het produceren van etiketten en verpakkingen. Dat zijn belangrijke markten voor AtéCé. Als producent van – en totaalleverancier in het leveren van – verbruiksmaterialen voor etiketten- en verpakkingsdrukkers, bieden wij een volledig pakket aan flexo-solutions en daarvoor is Labelexpo voor AtéCé ‘the place to be!’

Nieuwsbericht Press release PRINTmatters VerpakkingsManagement Pakkracht

(vlnr) Ulrich Sause (Komori), Bert Schelhaas (AtéCé), Eiji Kajita (Komori) en Wim van Mastrigt (AtéCé)

Strategische samenwerking

Tijdens het Komori Open Huis werd een strategische samenwerking tussen Komori Europe en AtéCé Graphic Products aangekondigd. Deze samenwerking houdt in dat AtéCé de volledige ‘sourcing’, distributie en productie van het Komori K-Supply-productenportfolio binnen het EMEA-gebied gaat verzorgen. Ook gaat AtéCé technische ondersteuning en training aan lokale Komori-distributeurs en eindgebruikers invullen.

Nieuwbericht Press release Pressemitteilung PRINTmatters


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products