+31 251 31 91 09


  • slide1.jpg
  • slide2.jpg
  • slide-pand-alkmaar.jpg
NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

Nieuwe Komori drukpersen en CRON ctp-systemen voor Schuttersmagazijn en DrukwerkMAX

(vlnr) Remco Smit (AtéCé), Pieter Brundel (SMG Groep) en Jurgen Bekker (AtéCé).
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

‘Wij hebben de afgelopen maanden flink geïnvesteerd in nieuwe Komori drukpersen en CRON computer-to-plate apparatuur’, zegt Pieter Brundel directeur/eigenaar van de SMG Groep. ‘De aanleiding was de uitslaande brand afgelopen voorjaar in onze drukkerij. Inmiddels draaien we bij Schuttersmagazijn in Hasselt weer op volle toeren. Daar zijn twee nieuwe Komori Lithrone GL840P achtkleuren drukpersen geïnstalleerd. Ook zijn er twee nieuwe CRON G+ ctp-systemen gekomen. Die zijn gekoppeld aan een Krause palletloader met een capaciteit van 1.500 offsetplaten. Daarnaast komt bij ons zusterbedrijf DrukwerkMAX in Duiven binnenkort een nieuwe Komori Lithrone GL540 Advance vijfkleurendrukpers met lakunit. Ook komt daar een nieuwe CRON plaatbelichter met autoloader met een capaciteit van 200 offsetplaten. Daarmee zijn beide drukkerijen weer up and running en klaar voor de toekomst.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van producent van verbruiksmaterialen zoals Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken, stripdoeken, lakplaten, onderlegmaterialen en PressClean wasdoekrollen. Ook beschikt AtéCé over een state-of-the art inktlaboratorium voor het testen van inkten en samenstellen van menginkten. Daar worden conventionele, food packaging compliant en UV/LED-UV offsetinkten en voor (LED)UV-flexo-inkten gemengd. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast de grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In Nederland is AtéCé exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen en Scodix digitale drukwerkveredelingspersen. AtéCé voert in ons land drukinkten van de merken Sun Chemical, Deutsche Druckfarben en Siegwerk. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak, dealer van JWEI snijplotters en AMS LED UV drogingsoplossingen. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van CRON CTP oplossingen en voor Europa master distributor voor Blackwood, Mitsubishi en NOVA offsetplaten.


MEER INFORMATIE

Remco Smit, Sales Director Benelux  |  AtéCé Graphic Products
+31 (0)6 51 62 99 82  |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden  |  KvK 35023052  |  Privacy Statement AtéCé Graphic Products