NIEUWSBERICHTEN

NIEUWSBERICHT

Speciale Komori erkenning voor Nijoff Etiketten

(vlnr) Melchior Bos (Nijoff Etiketten), Gert Muller (Komori) en Remco Smit (AtéCé) met de speciale Komori "Shirokane Naka Kuwa Kabuto” onderscheiding.
Beeld Giuseppe Toppers | Danto

Bij Nijoff Etiketten in Katwijk weten ze wat het is om etiketten te drukken op Komori drukpersen. Al ruim dertig jaar rollen er in het Brabantse Katwijk etiketten van de Japanse drukpersen. Begin dit jaar werd er opnieuw geïnvesteerd in de Komori Lithrone GL29 vijfkleuren offsetdrukpers met lakunit. Als erkenning voor het vertrouwen en blijk van waardering ontving Nijoff Etiketten daarvoor van Komori een speciale onderscheiding: "Shirokane Naka Kuwa Kabuto.”

Dit bijzondere geschenk in de vorm van een helm (Kabuto), dat elegantie en traditie vertegenwoordigt, is een creatie van de gewaardeerde Japanse kunstenaar Hōdō. Met deze helm wil Komori het vertrouwen en de toewijding, dat in meer dan 30 jaar is uitgegroeid tot een onvoorwaardelijk partnership met Nijoff Etiketten, bevestigen. Deze speciale erkenning wordt door Komori incidenteel toegekend aan ‘Komori huizen’, die ambitie hebben en het vakmanschap verstaan om excellent drukwerk te produceren.

‘De ‘Kabuto’ krijgt bij ons in het bedrijf een bijzondere plaats’, zegt adjunct directeur Melchior Bos. ‘Wij zijn zeer vereerd met deze speciale Komori erkenning. En minstens zo belangrijk, wij zijn ook zeer tevreden over onze nieuwe generatie Lithrone offsetdrukpers. De persautomatisering is veel verder ontwikkeld. Het drukken gaat bijna vanzelf. Door de automatische plaatwissels en veel lagere papier inschiet kunnen we veel kostenefficiënter produceren. Onze drukkers zijn helemaal aan onze aanwinst gewend en willen niets anders meer.’

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products produceert in eigen huis op verschillende locaties perschemie, dispersie- & UV lakken, rubberdoeken, lakdoeken, lakplaten, onderlegmaterialen en wasdoekrollen. Deze worden onder eigen merknamen of onder private label op de (internationale) markt gebracht.

In licentie worden – volgens eigen specificaties – exclusief voor AtéCé Nova offsetplaten en Deutsche Druckfarben drukinkten bij gespecialiseerde fabrikanten geproduceerd. Deze worden in de Benelux, Duitsland en wereldwijd via een dealernetwerk gedistribueerd.

Ook beschikt AtéCé over een inkt-innovatiecentrum met een professioneel geoutilleerd laboratorium met state-of-the-art apparatuur voor het testen van drukinkten en inkt-productinnovaties. Hier is ook de speciale mengservice voor offset- en flexo-inkten ondergebracht.

AtéCé levert als totaalleverancier nagenoeg alles voor prepress en press in offset én in flexo. Naast het leveren van grafische verbruiksmaterialen vertegenwoordigt AtéCé een aantal grafische merken. In Nederland is AtéCé exclusief dealer van Komori offsetdrukpersen. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van CRON CTP-oplossingen en JWEI digitale snijoplossingen.


MEER INFORMATIE

AtéCé Graphic Products | Remco Smit, Sales Director Benelux
+31 6 51 62 99 82  |  rsmit@atece.nl